Днес облачността ще бъде значителна, преди обяд на много места

...
Днес облачността ще бъде значителна, преди обяд на много места
Коментари Харесай

Облачано мъгливо ще е времето днес

Днес облачността ще бъде забележителна, преди обяд на доста места в равнините ще е мъгливо. На доста места с превалявания от дъжд, над 1000 метра от сняг. По-значителни ще са преваляванията в Югозападна България, а в Рило-Родопската област снежната завивка ще се усили още. В Източна България и тук-там по северните скатове на Стара планина ще духа сдържан до мощен южен вятър. Максималните температури ще бъдат сред 3° и 8°, в Източна България – сред 11° и 14°.

В планините облачността ще бъде забележителна и в масивите от Западна и Централна България ще вали сняг, под 1000 метра - дъжд. В Рило-Родопската област преваляванията ще са обилни. Ще духа сдържан до мощен югозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 2°, на 2000 метра - към минус 1°.

Над Черноморието облачността ще е по-често забележителна, само че превалявания не се чакат. Ще духа сдържан до мощен южен вятър. Максималните температури ще са от 8° до 13°. Температурата на морската вода е 6°-7°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР