Днес облачността над страната ще е предимно значителна и по-късно

...
Днес облачността над страната ще е предимно значителна и по-късно
Коментари Харесай

Студен понеделник, кога се покачват температурите

Днес облачността над страната ще е най-вече забележителна и по-късно денем и през нощта против вторник тук-там, основно в Южна България, ще има валежи от дъжд. Ще духа до сдържан североизточен вятър, оповестява Нова тв, представена от vesti.bg.

``
реклама

Максимални температури сред 13 и 18°.

Над Черноморието ще има забележителна облачност, само че валежи ще има чак през нощта против вторник по южното крайбрежие. Ще духа до сдържан североизточен вятър. Максимални температури на въздуха сред 16 и 18°. Температурата на морската вода е 20-21 градуса. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Над планините ще бъде най-вече облачно. Ще има валежи от дъжд, над 2000 метра - от сняг. Ще духа до сдържан западен вятър, който по-късно денем в по-ниските елементи на планините ще се ориентира от изток-североизток. Максимална температура на височина 1200 метра - към 9°, на 2000 метра - към 4.

До края на седмицата ситуацията ще остане доста динамична. 

Във вторник ще бъде много хладно, с дневни температури сред 12 и 17°, утринни - сред 5 и 10. Вятърът ще бъде от север-североизток, слаб, в източните региони - до сдържан. Облачността ще е променлива, към момента по-често забележителна и тук-там, с по-голяма възможност в Южна България, ще превалява дъжд, в планините над 1800 метра - сняг.

В сряда сутринта ще бъде много хладно с преобладаващи минимални температури сред 2 и 7°. Ще има условия за слани. През деня с югозападен вятър бързо ще се затопли и оптималните температури ще бъдат сред 18 и 23°. Ще бъде най-вече слънчево.

В четвъртък обаче още веднъж ще се заоблачи и в петък се чака нова порция превалявания.

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  1  0 COLLECTIONER (преди 4 минути) Рейтинг: 356 | Одобрение: 141 На мен ми е дори горещина с климатика. Напиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР