Днес облачността над по-голямата част от страната ще е предимно

...
Днес облачността над по-голямата част от страната ще е предимно
Коментари Харесай

Облачно и дъждовно до събота, в неделя

Днес облачността над по-голямата част от страната ще е най-вече забележителна. В утринните часове краткотрайни валежи ще има тук-там в Източна България. След обяд на доста места, основно в Западна и Централна България, ще има краткотрайни, в обособени региони - интензивни превалявания , съпроводени с гръмотевици. Вятърът ще е слаб от изток-югоизток.

Максималните температури ще са най-вече сред 18°-23°, в София - към 18°. Атмосферното налягане едва ще се намали, ще е по-ниско от междинното за месеца.
 iStock/Getty Images
В петък превалявания ще има още веднъж на доста места в страната, в следобедните часове ще са п ридружени с гръмотевици . Преобладаващите оптимални температури ще бъдат сред 20° и 25°.



В събота в източните и планинските региони към момента ще има валежи и гръмотевици , само че от запад ще стартира бързо усъвършенстване на времето и покачване на температурите.-->
 iStock/Getty Images
В неделя ще се усили вятърът от юг-югозапад и ще се затопли сензитивно. Ще бъде най-вече слънчево с оптимални температури сред 28° и 33°.

Подробна информация за времето през днешния ден и прогнозата за 10 дни напред вижте на 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР