Днес ОББ представи изцяло новата функционалност на мобилното банкиране "ОББ

...
Днес ОББ представи изцяло новата функционалност на мобилното банкиране "ОББ
Коментари Харесай

Едно приложение с всички сметки от ОББ

Днес ОББ показа напълно новата функционалност на мобилното банкиране "ОББ Мобайл ". На събитието в "ОББ Галерия " участваха основният изпълнителен шеф на ОББ Петър Андронов, Кристоф Де Мил - изпълнителен шеф "Финанси " и водач "Иновации " на ОББ, и Татяна Иванова - шеф "Банкирансе на дрбено и цифрови продажби ".

Новото мобилно приложение на ОББ е за самостоятелни клиенти. То дава опция на всеки клиент да следи когато и да е сметките си в разнообразни банки в едно приложение. Това мобилно приложение стартира с "обединеното проявление " на сметки в четирите най-големи банки у нас - "Банка ДСК ", "Пощенска банка ", "Първа капиталова банка " и "УникредитБулбанк ". "Ще продължим да прибавяме още благоприятни условия, с цел да сте удовлетворени и да имате всичко за вашите банкови сметки на едно място ", акцентира Кристоф Де Мил.

Сто са другите нововъведения, които се употребяват в групата "Кей Би Си ", от които ОББ ще има опция също да се възползва и да приложи в полза на клиентите си след сливането на банките.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР