Днес новият окръжен прокурор на Окръжната прокуратура във Варна Красимир

...
Днес новият окръжен прокурор на Окръжната прокуратура във Варна Красимир
Коментари Харесай

Ето го новия окръжен прокурор на Варна

Днес новият областен прокурор на Окръжната прокуратура във Варна Красимир Конов встъпи в служба, оповестяват от институцията.

В тържествена конюнктура пред колектива на Окръжната прокуратура и Окръжния следствен отдел той подписа акта за встъпване в служба, който му връчи административният началник на Апелативната прокуратура във Варна апелативният прокурор Владимир Чавдаров с благопожелание за сполучлива работа през целия мандат.

Изпълняващият досега функционалностите на областен прокурор на Варна Радослав Лазаров приветства новия административен началник и му пожела да продължи постигнатото. Новият административен началник на Окръжната прокуратура във Варна Красимир Конов бе определен с девет гласа „ за “ от членовете на Прокурорската гилдия на Висшия правосъден съвет предходната седмица.

Той е с над 21 години юридически стаж, а в правосъдната система работи от 1999 година, когато стартира работа като следовател. От 2000 година е прокурор в Районната прокуратура във Варна.

От 2005 година досега е бил поредно прокурор и заместник- областен прокурор в Окръжната прокуратура, както и изпълняващ функционалностите областен прокурор на Варна. Две години – от 2010 до 2012 година, е бил командирован в Апелативната прокуратура.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР