Днес ни очакват още много интригуващи двубои в провеждащите се

...
Днес ни очакват още много интригуващи двубои в провеждащите се
Коментари Харесай

Рууд, Мъри и Оже-Алиасим: Коментирайте днешните мачове


Днес ни чакат още доста завладяващи дуели в провеждащите се ATP и WTA шампионати. В Нюпорт още веднъж ще забележим на корта Анди Мъри, който ще се изправи против Макс Пърсел. Междувременно тримата топ сложени стартират своето присъединяване в конкуренцията. Александър Бублик и Джон Иснър ще се изправят надлежно против Джак Сок и Петер Гойовчик, а лидерът на схемата Феликс Оже-Алиасим ще закрие програмата на централния корт с мач против Джейсън Къблър.

Пълната стратегия можете да видите ТУК

Междувременно в Бостад ще забележим повтаряне на полуфинала от Маями сред Каспър Рууд и Франсиско Серундоло. От своя страна третият в схемата Диего Шварцман ще се изправи против участващия с „уайлд кард“ Елиас Имер.

Пълната стратегия можете да видите ТУК

На WTA 250 шампионата в Лозана поставената под №3 Ирина Бегу ще открие програмата на централния корт с мач против Анастасия Потапова, а четвъртата в схемата Сара Сорибес Тормо ще се изправи против Клара Бюрел.

Пълната стратегия можете да видите ТУК

В Будапеща ще забележим двете най-високо сложени участнички – Барбора Крейчикова и Мартина Тревизан, чийто съпернички ще бъдат надлежно Шию Уан и Катерина Байндл.

Пълната стратегия можете да видите ТУК

Днес ще има и няколко мача с българско присъединяване. Адриан Андреев ще играе със международния №81 Роберто Карбайес Баена на осминафинала на Чалънджър шампионата в Амерсфорт. Двамата ще открият програмата на централния корт в 12:00 ч.

Междувременно втората ни ракета при дамите Изабелла Шиникова стартира присъединяване си на ITF W60 шампионата в Рим с дуел против Анджелика Раги (№556). Джулия Терзийска ще се изправи против третата сложена Антония Ружич на старта на W25 конкуренцията в Ашафенбург, а до момента в който Ани Вангелова ще опита да в профил представителката на домакините Умама Азиз в първи кръг на W25 шампионата в Казабланка.

Коментирайте с нас всичко най-интересно. Не се толерира писането на политически мнения.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР