Днес ни очакват няколко много интригуващи финала, като първият от

...
Днес ни очакват няколко много интригуващи финала, като първият от
Коментари Харесай

Циципас, Оже-Алиасим, Лазаров и Беретини-Музети: Коментирайте днешните мачове


Днес ни чакат няколко доста завладяващи финала, като първият от тях е с присъединяване на една от звездите на българския тенис. Александър Лазаров е единствено на една победа от втора поредна и общо трета ITF купа за годината. Четвъртата ни ракета доближи до финала на М15 конкуренцията в Созопол, където в 10:00 ч. ще се изправи против 482-рия в ранглистата Макс Касниковски.

В 16:00 ч. ще забележим напълно италиански край на ATP 250 шампионата в Неапол, в който на корта ще излязат Матео Беретини и Лоренцо Музети. Световният №16 преодоля болката в крайници си и записа трисетов триумф над Макензи Макдоналд, достигайки до първия си ATP край на хард. От своя страна Музети преследва втората си купа в Тура, откакто през юли победи над Карлос Алкарас на финала на ATP 500 конкуренцията в Хамбург.

В 16:30 ч. Стефанос Циципас ще опита да продължи победната си серия в Стокхолм и против Холгер Руне. Гръцкият тенисист към момента няма загуба в шведската столица, като при единственото си предишно присъединяване завоюва купата. От своя страна Руне се стреми към първия си ATP трофей на хард, откакто напролет победи на клея в Мюнхен.

В 17:00 ч. поставеният под №2 Феликс Оже-Алиасим ще се изправи против Себастиан Корда в мача за купата в Антверпен. Канадецът усили доста възможностите си за присъединяване на Финалите, вдигайки трофея във Флоренция предходната седмица и в този момент е насочен към нов триумф. Корда обаче записа трагична трисетова победа над Доминик Тийм на полуфинала и сигурно е окуражен да извърви целия път в Белгия.

Коментирайте с нас всичко най-интересно. Не се толерира писането на политически мнения.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР