Днес не вярвам да ми е приятел. Той има други

...
Днес не вярвам да ми е приятел. Той има други
Коментари Харесай

Вежди Рашидов за Борисов: Днес не вярвам да ми е приятел, той има други приятели

Днес нямам доверие да ми е другар. Той има други другари. Винаги има кой да ослюнчва ушите на някой началник. Животът е подобен. Овалжнители се употребяват. . Това сподели пред Българска национална телевизия някогашният ръководител на Комисията по просвета и медии на 49-ото Народно заседание и някогашен народен представител от ГЕРБ-СДС Вежди Рашидов. 

" Аз съм другар на Бойко. Лоялен с него. Грешките му дори съм му пропущал, тъй като другарството е вид хигиена на морала към другарството. Когато виждаш, че единствено ти си бил предан, тогава това малко не е по този начин ", сподели той.

На въпрос дали Борисов му се е обадил след разразилия се скандал и след решението Рашидо да бъде изключен от партията, той сподели: " Не, не. Вече няма потребност. Мъжете се обаждат, аз бих му се обадил, с цел да му кажа " Виж, бе, пич, стана комплицирано... “. Аз щях да му предложа по какъв начин да стане. Да е жив и здрав ", сподели още той. 

На въпрос за какво се е върнал още веднъж в политиката, откакто в началото се е бил отказал, Рашидов отговори по този начин: " Винаги съм бил доста предан човек. " Турчин стане ли ти другар, не си гледай гърба “. Аз съм от тая марка, по този начин съм учтив.

" Аз съм сложен за управление. Там хората идват по принцип страхливи. Скоро чух, че нашият ръководител е споделил нещо, което аз не бих го приел – Който има друго мислене, на негово място чакали пет индивида други. Така се прави политика, де. Въпросът е какъв предел има на вътрешна хигиена, на толерантност, тъй като не непременно ", сподели още той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР