Днес не се създават филми за звезди, а се създават

...
Днес не се създават филми за звезди, а се създават
Коментари Харесай

Ален Делон споделя, че също е бил подложен на сексуален тормоз

Днес не се основават филми за звезди, а се основават филми поради пари. Това споделя легендата на френското кино Ален Делон в просторно изявление за френския в. " Монд ".
" Киното не е това, което беше в предишното. То се промени, звездите се трансформираха.
 
" Когато започнах кариерата си във Франция, бяхме петима другари, петте пръста на ръката - Жан-Пол Белмондо, Жан-Пиер Касел, Жан-Луи Трентинян, Жан-Клод Бриали и аз, най-малкият, най-младият, Ален Делон. Днес кой написа за звездите? Никой. Пишат се сюжети за пари, за дадена тематика ", споделя артистът, който през ноември ще навърши 83 години.

Делон споделя, че съжалява единствено за едно нещо, което не е направил през 60-годишната си кариера, а точно, че не се е снимал във филм на жена режисьор. " Искам, преди да умра, да направя филм под режисурата на жена ", споделя той и загатва френските режисьорки Лиза Азуелос и Майвен, с които би желал да работи.
 Ален Делон и Клаудия Кардинале в Леопардът 1962 година Ален Делон и Клаудия Кардинале в „ Леопардът ” – 1962 година/Guliver*Getty Images
Съпоставяйки се с сътрудника си Жан-Пол Белмондо, Делон споделя, че сред тях има разлика. " Белмондо е учил специалността в продължение на години и е комик, до момента в който " аз съм артист, а артистът живее. Аз постоянно съм живял моите функции. Никога не съм ги играл ", споделя Ален Делон.-->



В изявлението той споделя, че на 17 години е бил надалеч от задачата да пробие в киното и е постъпил в армията. Бил пратен в Индокитай и се върнал оттова изменен. " Дължа всичко, което съм като мъж, на армията ", признава той. Тогава Мишел Корду, дамата на кинодеятеля Ив Алегре, го харесва и кара мъжа си да го вземе в кино лентата си " Когато се намесва дамата ". Така през 1957 година Делон напуща армията и се посвещава на новата си пристрастеност - киното. Следват 10 филми за по-малко от пет години.
 Ален Делон на премиерата на лентата Борсалино дружно с партньорката си във кино лентата Мишел Буке Ален Делон на премиерата на лентата „ Борсалино ” от 1970 година дружно с партньорката си във кино лентата Мишел Буке/Guliver/Getty Images
Легендата на френското кино признава, че е попаднал в специалността на киното с помощта на дамите. " Те са тези, които ме карат да върша кино. Жените ме желаят, дават ми всичко, дами, които са се влюбили в мен. Те са най-малко шест или седем години по-възрастни от мен. Тогава аз желая да видя в очите на тези дами, че съм най-красивият, най-високият, най-силният и по тази причина ставам артист ", споделя Делон, употребявайки настоящо време.



Титанът на киното споделя и за желанието си да спре да снима филми, с цел да не " направи оня филм, който ще е допълнително ".

" Имам толкоз изключителна кариера, че не желая да направя оня филм, който ще е допълнително, който ще е непотребен ", признава Делон, който се е снимал в над 80 кино лентата и е работил с най-големите режисьори като Антониони, Висконти, Мелвил.
 Актьорът по време на фотоси към 1960 година Актьорът по време на фотоси към 1960 година/Guliver/Getty Images
Същевременно Делон добавя: " Режисьорите, с които бих могъл да фотографирам филм, са всичките покойници. Кълна ви се, не виждам през днешния ден, който може да ме накара да се фотографирам в негов филм. Или пък би трябвало да е някой, който да ми показа една страхотна история ".

Ален Делон споделя, че преди да се отдръпна има желание да играе в пиеса, озаглавена " Залезът на един звяр " на Жан Фонтен.

В изявлението Делон визира тематиката и за половите похищения, която е доста настояща в света на шоубизнеса. " Сексуалният тормоз не се е родил с Харви Уайнстийн. С Уайнстийн се слага въпросът за властта ", споделя Делон, визирайки случаите, в които половият тормоз идва от страна на хора, имащи власт над своите жертви.

После Делон споделя, че е бил също жертва на полов тормоз като млад. " Мога да ви потвърдя, че съм бил подлаган на полов тормоз, когато бях по-млад. Имаше две или три дами, които ми се нахвърлиха ", споделя артистът, като добавя, че приел това и не е извикал полицията.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР