Днес не е време да се делим, обвиняваме или да

...
Днес не е време да се делим, обвиняваме или да
Коментари Харесай

Джамбазки: България има нужда от икономически патриотизъм! Купувайте българското!

Днес не е време да се разделяме, упрекваме или да водим безсмислени разногласия, а да се обединим към концепцията да спасим българската стопанска система, от там себе си, работните си места, прехраната и бъдещето на фамилиите ни. С това послание евродепутатът и заместник-председател на Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки оповестява, че приготвя самодейност в поддръжка на българската стопанска система, с която се цели представянето и потреблението извънредно на български артикули и услуги.
По неговите думи сега имаме остра потребност да осъществяваме българската продукция на родния ни пазар, да избираме и да купуваме българското произвеждане. По този метод парите на българите ще останат в българската стопанска система, което единствено по себе си ще даде опция да бъдат понижени вредите, които разпространяването на COVID-19 нанася и ще нанесе отсега нататък на българската стопанска система.
Според българския представител в Европейския парламент сега имаме потребност от стопански национализъм, не да се разделяме, упрекваме или да водим безсмислени разногласия, а да се обединим към концепцията да спасим българската стопанска система, от там себе си, работните си места, прехраната и бъдещето на фамилиите ни.
Джамбазки инициира, в партньорство с няколко медийни платформи, и провежда основаването на наличен за всички българи информативен портал (страница), на който гратис и безплатно да бъдат представяни и рекламирани всички български производители, български артикули и услуги от всички браншове на стопанската система - от производителите на семена, храни и козметика, през представянето на българския туристически, развлекателен, ресторантьорски, осигурителен отрасъл до производителите на електроуреди и тежки машини.
Целта на този портал е събиране на едно място на потребна информация и разпространението ѝ през националните ефири и обществените мрежи по отношение на това какво, от кого и по какъв начин можем да закупим, задоволявайки личните си потребности и помагайки на българското общество да премине през сложните времена, на които сме директни очевидци. Така ще спасим работни места в България.
Идват най-светлите християнски празници, обичайно свързани с нараснала консумация на храни. Сега е времето да популяризираме, изключително мощно българското произвеждане и да изберем точно него. Така парите на българите ще останат в българската стопанска система.
Каним всички уеб сайтове, малките екрани и радиа да се включат в самодейността. Приканваме и всички български производители, снабдители на услуги и самонаети лица да се свържат с нас, с цел да бъдат включени в начинанието.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР