Днес – 21 юли, стартираха ремонтните дейности на 4,5 км

...
Днес – 21 юли, стартираха ремонтните дейности на 4,5 км
Коментари Харесай

Започна ремонтът на околовръстния път на град Добрич

Днес – 21 юли, стартираха ремонтните действия на 4,5 км от път II-97 Околовръстен път на град Добрич. Стойността на инвестицията е 7,7 млн. лева Средствата са обезпечени от бюджета на Агенция „ Пътна инфраструктура “.

За осъществяване на строителните работи се лимитира придвижването в сектора и пътуващите към Силистра, Шумен, Варна, Балчик, Кардам и назад минават по южната дъга на околовръстния път /от км 7+900 до 24+100 на път II-97/.

Началото на правата, която ще бъде ремонтирана, е при разклона за село Врачанци при км 3+030, а краят – при км 7+543, малко след разклона за град Генерал Тошево.

В сектора ще бъде положена нова асфалтобетонова настилка и хоризонтална маркировка. Проектът планува монтаж на нови ограничаващи системи /мантинели/ и пътни знаци. Ще бъде почистена крайпътната растителност.

Ремонтните действия се правят от ДЗЗД „ Добрич 2019 “, с участници в обединяването: „ Пътно строителство “ АД, „ Пътища и мостове “ ЕООД, „ БГ Ленд Кънстракшън “ АД и „ Копекс и Ко “ ООД, с което АПИ има контракт за поддържане на републиканските пътища в област Добрич. Ремонтновъзстановителните работи се чака да приключат до края на септември т. година
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР