Днес в Рим (Италия) се провежда конференция на високо равнище

...
Днес в Рим (Италия) се провежда конференция на високо равнище
Коментари Харесай

Джамбазки: Европа на отечествата е не просто политически лозунг, а исторически факт

Днес в Рим (Италия) се организира конференция на високо ниво на тематика „ Националният консерватизъм. Бог, чест, родно място “. Евродепутатът Ангел Джамбазки  Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки е български националист и политик, заместник-председател на „ Вътрешна македонска революционна организация – е посетител на тази конференция, като част от българската делегация на Вътрешна македонска революционна организация в групата на Европейските консерватори и реформисти в Европейския парламент. Това оповестиха от пресцентъра на Вътрешна македонска революционна организация.

На форума се разискват редицата значими въпроси за бъдещето на Европа - тематики като миграция, сигурност, както и отбраната на обичайните европейски полезности. Събитието събра доста национално насочени консервативни обединения от цяла Европа. Основен акцент в програмата са речите на премиера на Унгария Виктор Орбан, на италианския сенатор Матео Салвини, както и на младата вяра на френската политика Марион Марешал.

Джамбазки: Вратата към Европа е през София

В своята Facebook страница Джамбазки показа, че събитието си слага за цел да сближи позициите на другите политически фамилии, изповядващи консервативните хрумвания. Групата на Европейските консерватори и реформисти беше показана и от съпредседателя ѝ проф. Ришард Легутко, както и от евродепутата от Испания Хеман Терч.



Днешната конференция слага началото на по-сериозното съдействие сред европейските патриоти. Ясно показахме, че бъдещето на Европа принадлежи на суверенните ѝ народи, а не на безличните бюрократи. „ Европа на отечествата “ е не просто политически девиз, а исторически факт, сподели евродепутатът и заместник-председател на Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки  Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки е български националист и политик, заместник-председател на „ Вътрешна македонска революционна организация –.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР