Днес ще бъде предимно слънчево. След обяд в Западна България

...
Днес ще бъде предимно слънчево. След обяд в Западна България
Коментари Харесай

Вижте какво време ни очаква през новата седмица

Днес ще бъде най-вече слънчево. След обяд в Западна България ще се развива купеста облачност, в обособени региони и купесто-дъждовна, където кратковременно ще превали, допустимо е и да прегърми. Ще духа слаб до сдържан североизточен вятър. Максималните температури ще са сред 25 и 30 градуса, сочи прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология - Българска академия на науките.
По Черноморието ще бъде най-вече слънчево. Сутринта тук-там ще е с ниска облачност, а след обяд ще е с раздрана висока. Без превалявания. Ще духа слаб до сдържан североизточен вятър. Максималните температури ще са 22-26 градуса. Температурата на морската вода е 20-22 градуса. Вълнението на морето ще е 3-4 бала.
Над планините ще доминира слънчево време. Сутринта по върховете ще е мъгливо. След обяд в масивите от западната половина на страната ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и тук-там ще превали и прегърми. Ще духа до сдържан североизточен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 18 градуса, на 2000 метра - към 11 градуса.
Във вторник ще доминира слънчево време. Временни нараствания на облачността ще има над Южна България, само че единствено на обособени места ще превали временен дъжд с гръмотевици. Ще духа слаб до сдържан вятър от изток-североизток. Максималните температури ще бъдат сред 26 и 31 градуса.
В сряда ще бъде най-вече слънчево, в следобедните часове над планинските региони с купеста облачност, само че вероятността за превалявания е дребна. Ще продължи да духа слаб до сдържан вятър от изток-североизток. Температурите ще се покачат с градус-два.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР