Днес над Западна България ще бъде предимно слънчево. Над Източна

...
Днес над Западна България ще бъде предимно слънчево. Над Източна
Коментари Харесай

Вижте какво ще е времето днес

Днес над Западна България ще бъде най-вече слънчево. Над Източна България преди обяд облачността ще е забележителна, в североизточните региони на обособени места към момента ще превалява дъжд. След обяд и там ще е без превалявания, облачността ще намалее до незначителна. В утринните часове ще духа най-вече сдържан северозападен вятър, който денем ще отслабва и ще се ориентира от север-североизток. Максималните температури ще бъдат сред 7 и 12 градуса.

По Черноморието преди обяд облачността ще е забележителна, след обяд ще понижава до незначителна. По северното Черноморие преди обяд ще превалява дъжд. Ще духа слаб до сдържан северозападен вятър. Максималните температури ще бъдат сред 9 и 11 градуса. Температурата на морската вода ще е 8-10 градуса. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Вижте какво ще е времето на следващия ден

В планините ще е облачно, преди обяд в масивите от Западна България ще вали сняг. Ще духа слаб до сдържан вятър от северната четвърт, който след обяд в масивите от Западна България ще се ориентира от запад-югозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 3 градуса, на 2000 метра - минус 4 градуса.

Атмосферното налягане ще се покачва и ще бъде близо до междинното за месеца.

В неделя със слаб до сдържан вятър от юг-югозапад ще стартира бързо стопляне и оптималните температури ще доближат, тук-там и ще надвишават, 15 градуса. Минималните ще бъдат към нулата.

Облачността от запад, междинна и висока, ще се усили и в понеделник ще бъде променлива. Само на обособени места са вероятни слаби и краткотрайни валежи. Повишението на температурите ще продължи.

Най-актуалната прогноза за времето можете да видите ТУК.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР