Днес най-големият круизен кораб в света започна първото си плаване,

...
Днес най-големият круизен кораб в света започна първото си плаване,
Коментари Харесай

Най-големият круизен кораб пое на първото си плаване

Днес най-големият круизен транспортен съд в света стартира първото си корабоплаване, като подвига котва от пристанището на Маями, съобщи Асошиейтед прес, представена от Българска телеграфна агенция.
 Снимка АП/БТА
Icon of the Seas на “Ройъл Карибиън ”, дълъг към 365 метра от носа до кърмата, напуща Южна Флорида за първото си седемдневно пътешестване из тропиците. Корабът беше публично кръстен във вторник, като в церемонията участваха Лионел Меси и неговите съотборници от локалния " Интер Маями ". 
 Снимка АП/БТА

 Лео Меси, Луис Суарес (вдясно) и съотборниците им. Снимка АП/БТА
" Иконата на моретата " има 20 палуби и разполага с шест водни пързалки, седем плувни басейна, ледена пързалка, киносалон и повече от 40 ресторанта, питейни заведения и салони. Корабът може да транспортира до 7600 пасажери при оптимален потенциал, както и 2350 членове на екипажа.
 Снимка АП/БТА
Според круизната компания, когато корабът е показан за първи път през октомври 2022 година, той провокира най-големия брой резервации в 53-годишна история на " Ройъл Карибиън ". 

" Icon of the Seas е кулминационна точка на повече от 50 години фантазии, нововъведения и осъществяване на нашата задача - да предоставим най-хубавите ваканционни прекарвания в света по виновен метод ", съобщи по-рано тази седмица президентът и основен изпълнителен шеф на “Ройъл Карибиън Груп ” Джейсън Либърти.
 Снимка АП/БТА
" Това е най-хубавата фамилна почивка за няколко генерации, която вечно трансформира статуквото във фамилните пътувания и сбъдва фантазиите за отмора на всички възрасти на борда ", добави той. 
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР