Днес най-добрият български тенисист Григор Димитров стартира участието си на

...
Днес най-добрият български тенисист Григор Димитров стартира участието си на
Коментари Харесай

Григор Димитров стартира на Уимбълдън днес следобед

Днес най-хубавият български тенисист Григор Димитров започва присъединяване си на Откритото състезание на Англия. Поставеният под №18 Димитров ще излезе на корта против испанския деец Фернандо Вердаско към 16:00 часа, предава Gong.bg. 

Двамата са се срещали седем пъти, само че нито един път на трева. Димитров води съперничеството с 4:3 победи. Най-доброто класиране на 30-годишния хасковлия на Уимбълдън е от 2014 г, когато доближи до полуфинал. 37-годишният Вердаско пък е достигал до четвъртфинал през 2013 г. 

За Григор това ще бъде първи формален мач след този с Маркос Гирон в първия кръг на " Ролан Гарос ", когато водеше изрично, само че поради травма бе заставен да се откаже в хода на срещата. 

На двата огромни корта програмата включва по три мача. На Централния срещите стартират в 15:30 часа със международната №1 Ашли Барти и Карла Суарес Наваро. След тях на корта излиза Роджър Федерер за мача си против Адриан Манарино, а последният дуел е на друга легенда в лицето на Серина Уилямс против Александра Саснович, написа Агенция " Фокус ". 

На корт №1 са дуелите на германците Александър Зверев и Анжелик Кербер, както и на международния №2 Даниил Медведев, който ще срещне различен немец – Ян-Ленард Щруф. Общо са планувани 80 дуела в графика за вторник, като има и такива, които са оставени за сряда. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР