Днес националният ни отбор по волейбол започва последната битка за

...
Днес националният ни отбор по волейбол започва последната битка за
Коментари Харесай

НА ЖИВО: България - Франция

Днес националният ни тим по волейбол стартира последната борба за олимпийска квота за Токио 2020. " Лъвовете " излизат против Франция в първия си мач от Група В на европейската олимпийска подготовка в Берлин. 
Тя е финален късмет на тимовете да се класират за Игрите в японската столица през лятото. Срещата е от 18,00 часа българско време в именитата " Макс Шмелинг Хале " и ще може да я следите НА ЖИВО в Sportlive.bg .
Играчите на Силвано Пранди изпуснаха страхотна опция към този момент да са спечелили виза за Токио 2020, откакто предишното лято бяха безусловно на две точки от страхотна победа над олимпийския първенец Бразилия на квалификацията във Варна, само че в последна сметка изгубиха с 2:3. Преди квалификациите бе върнат в състава Георги Братоев, който обаче имаше нещастието да се контузи. 

Волейболистите ни означиха две победи над Египет в столичната зала „ Христо Ботев “, като част от подготовката си за олимпийската подготовка. В първата инспекция на 31 декември националите надигаха противника с 3:1 гейма. Във втория дуел, на 1 януари „ лъвовете “ се постановиха изрично с 3:0 гейма.
От друга страна Франция също не съумя да завоюва виза за Игрите на междуконтиненталните квалификационни шампионати през август предходната година, откакто бяха в една група със международния първенец Полша и Словения. След това, " петлите " останаха едвам 4-и на Евроволей 2019, на което бяха домакините.
МАЧА СЛЕДЕТЕ ТУК
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР