Днес настроението трябва да бъде празнично и весело, всичко трябва

...
Днес настроението трябва да бъде празнично и весело, всичко трябва
Коментари Харесай

АСТРОЛОГ СЪВЕТВА: Бъдете милосърдни, давайте прошка и живейте с всички в съгласие и мир

Днес настроението би трябвало да бъде празнично и радостно, всичко би трябвало да вършиме с лекост и усмивка на разположение. Постарайте се да внесете в света повече естетика и наслада. Това е хороскопът на астроложката Ивелина Пенчева за през днешния ден.

“Доставяйте наслаждение както на себе си, по този начин и на другите. Хубаво е да се смеете, да се радвате, да се радостните, да има развлечения, игри и занимания с децата, разпределяне на дарове. Препоръчва се да бъдете в приятна компания, да поддържате връзка с другари. Добре е да се обменя информация и опит “, поучава тя.

“Ден за възобновяване на справедливостта, по тази причина би трябвало да се откри заслужено решение. Хубаво е да се дава амнистия. Бъдете признателни и милосърдни. Живейте с всички в единодушие и мир. Старайте се да не бъдете в тежест на близките и да живеете за непозната сметка. Вашите дейности би трябвало да бъдат съгласувани със съвестта ви. Подходящо за подсилване на физическото тяло, за занимания със спорт. Благоприятни са половите контакти. Може да пиете, само че умерено “, препоръчна тя.
свързани новини7468на 02.11.20215953на 01.11.2021
“Не се предлага усамотение. Не се претоварвайте и избягвайте тежката работа. Покупките са нежелателни. Не би трябвало да се нарушават законите и да се правят безчестия и неприятни каузи. Постарайте се да не правите никакви нарушавания. Не вземайте присъединяване в спорове. Не се предлага да се бръснете и да се подстригвате “, приключва гадателката.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР