Днес настъпва нощта срещу празника Водици (Богоявление) - една от

...
Днес настъпва нощта срещу празника Водици (Богоявление) - една от
Коментари Харесай

В нощта преди Водици водата става магична и сбъдва желания

Днес настава нощта против празника Водици (Богоявление) - една от най- магичните нощи в годината.

В идващите няколко дни е добре да избираме осъзнато мислите си, тъй като ще се материализират. Да се фокусираме самоуверено във всичко най- прелестно и най-желано с цялостна религия в него.

Този огромен български празник води началото си от дълбока античност и от Слънчевия народ. Предците ни са знаели за очистителната, лечебната, животворящата мощ, както и способността на водата да помни.



Какво се прави на 5 януари:

Прави се обред с мълчана вода. През деня хубаво си помислете за вашите откровени и дълбоки стремежи. Сега е прелестен миг за ново начало и претворяване. Малко след залез налейте вода, от тази която нормално ползвате, в тенджерка или бездънен съд. Излезте с водата на терасата, прозореца или двора. Останете в тишина, хванали съда с две ръце. Отпуснете се и постойте по този начин най-малко 5 минути. Поздравявайте я и й кажете името си НА ГЛАС - тя към този момент ви познава. Оставете я за няколко часа под небето да се " измълчи " и пречисти. Преди среднощ излезте при нея и хванете хубаво съда, свързвайки се със своята вода. Помислете за най-голямото си предпочитание, чието сбъдване ще донесе нова Сила и Радост. Не бързайте.

Заявете волята си ясно и изрично. Наричайте, не молите. Огледайте се във водата. Вижте към този момент сътворено в елементи. Къде сте? Кой сезон е? С кого сте?... И цялата наслада във вас.

Завършвате на глас " Реченото ми да бъде сторено! " Покривате водата с бяла забрадка и оставяте да преспи на вън.

Какво да извършите на 6 Януари Богоявление:

Първото, което би трябвало да извършите, е да отидете при водата си. Измийте си очите и с доста обич отпийте от нея. Направете го няколко пъти, като усещате своя подарък с цялата си душа. Благодарете й! Приберете я и пийте денем от нея. Тя е мощна колкото е вярата, която е вложена.

Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР