Днес Народното събрание прилича на детска градина, защото една от

...
Днес Народното събрание прилича на детска градина, защото една от
Коментари Харесай

Добрев за Василев: Човекът, отговорен за ощетяването на България с 1 млрд., дава акъл през 5 минути

" Днес Народното събрание наподобява на детска градина, тъй като една от партиите се тръшна да има ръководител и не им ли го дадем, подготвена е да провокира конституционна рецесия, само че не и да си отдръпна претендента ".

Това съобщи от парламентарната естрада депутатът от ГЕРБ-СДС Делян Добрев, който в последните месеци направи скандални разкрития за всевъзможни далавери по време на ръководството на кабинета " Петков ".

" Това детско държание от страна на " Продължаваме промянаат " ме озадачава. От 15 дни те настояват, че ще са съпротива. И от една страна сякаш са съпротива, а в същото време се борят за най-високия пост в страната - ръководител на Народното събрание. Аз не разбирам какво желаете последно - да сте съпротива или да сте управяващи? Ако желаете да сте ръководещи, излезте и го кажете и започнете договаряния с останалите партии ", добави Добрев.

Той изрази недоумението си от това по какъв начин е допустимо партията, която има главен принос страната да се намира в пагубно състояние, да проваля всички старания да се образува държавно управление, което да реши проблемите.

" Другата седмица служебният кабинет ще внесе проектозакон за бюджета за идната година. Там, доколкото знаем, са заложени 6.8 % недостиг. Знаете ли каков значи това? 15 милиарда задължения, от които 12 милиарда е новият дълг, и 3 милиарда - рефинансиране на остарелия дълг. Как може, в случай, че си провалил страната и си я докарал до просешка сопа - 1.5 млн. души в България са под линията на бедността, господин Василев, дето нямаше да има нито един. Помните ли какво обещахте? Хората не могат да си платат кошницата с питателните артикули в магазините, поради далаверите ви във всяка една сфера. Вместо да кажете: " Вижте, не можахме, направихме доста бели, пробвайте да ги поправите, ние няма да ви пречим ", в този момент виждаме тъкмо противоположното - всички старания единствено и единствено да се провали идващия кабинет и да се отиде на избори, с помощта на детското държание на " Промяната ".

След като Асен Василев взе думата, Делян Добрев дефинитивно му видя сметката:

" Човекът, който е отговорен, дава ум от тази естрада! Човекът, който е персонално виновен, че не изтегли заем на 2%, а се изтегли на 5%. Човекът, който още веднъж вкара медиаторите в газа и се оскъпи с 30%. Става тук и дава ум, стои тук на първия ред. Човекът, който персонално върви да лобира за " Лукойл " и " Литаско ", през пет минути дава ум, седи тук на първия ред. Колеги, ръководството, което не построи и един метър автомагистрала, което не построи нито един тунел, което позволи 1.5 млн- души да слязат под линията на беднотия. Та това провалено ръководство се пробва за прощален път да провали България ", реплиликира Асен Василев Добрев.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР