Днес над Западна България ще се развива купеста облачност и

...
Днес над Западна България ще се развива купеста облачност и
Коментари Харесай

На запад облаци и превалявания, в останалите райони - слънчево


Днес над Западна България ще се развива купеста облачност и на обособени места, основно в планините и планинските региони ще има краткотрайни превалявания от дъжд. Над останалата част от страната времето ще е най-вече слънчево. Ще духа слаб до сдържан вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са сред 26 и 31 градуса, сочи прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология.

Атмосферното налягане е близо до междинното за месеца и ще се задържи съвсем без смяна.

Над масивите от Югозападна България облачността ще е забележителна, най-вече купеста и там на доста места ще има превалявания от дъжд. Над останалите планински региони ще доминира слънчево време, в следобедните часове с краткотрайни нараствания на облачността, само че ще остане съвсем без превалявания. Ще духа сдържан вятър от изток-североизток. Максимална температура на височина 1200 метра – към 20 градуса°, на 2000 метра – към 14.

По Черноморието ще е най-вече слънчево. Ще духа слаб до сдържан североизточен вятър. Максимални температури 25-27 градуса. Температурата на морската вода е 24-26. Вълнението на морето ще е към 2 бала.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР