Днес над Западна България ще се развива купеста и купесто-дъждовна

...
Днес над Западна България ще се развива купеста и купесто-дъждовна
Коментари Харесай

Вижте какво ще бъде времето днес

Днес над Западна България ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност. Около и след обяд на доста места ще има краткотрайни превалявания, съпроводени с гръмотевици. Над Източна България времето ще остане слънчево. Ще духа слаб до сдържан вятър от изток. Максималните температури ще са сред 29 и 34 градуса.
Над масивите от Западна България ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност. Около и след обяд на доста места там ще превали и прегърми. Ще духа сдържан до мощен юг-югоизточен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра ще бъде към 23 градуса, на 2000 метра - към 15 градуса.
Атмосферното налягане е по-ниско от междинното за месеца и ще остане без основна смяна.
Над Черноморието ще е слънчево. Ще духа сдържан вятър от изток-североизток. Максимални температури на въздуха 27-29 градуса. Температурата на морската вода е 26-27 градуса. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.
В четвъртък и петък в Източна България времето ще остане най-вече слънчево и много топло.
През първия ден над западните региони, а през втория на повече места в Западна и Централна България, ще се развива купесто-дъждовна облачност, ще има превалявания, след обяд съпроводени с гръмотевици. Вятърът ще се задържи от изток-североизток, сдържан, в петък ще се усилва. Максималните температури ще са сред 28-33 градуса.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР