Днес над Западна България ще е ясно и предимно слънчево,

...
Днес над Западна България ще е ясно и предимно слънчево,
Коментари Харесай

С какво време ще изпратим март и ще посрещнем април?

Днес над Западна България ще е ясно и най-вече слънчево, а над останалата част от страната облачността ще е раздрана, намаляваща в следобедните часове. Ще духа слаб североизточен вятър. Минималните температури ще са най-вече сред 0 и 5, оптималните сред 15 и 20, по Черноморието 11-13 градуса, сочи прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология.
 нарцис пролет времето iStock/Getty Images
Над Черноморието ще има краткотрайни нараствания на облачността. Ще духа слаб североизточен вятър. Максимални температури сред 11 и 13. Температурата на морската вода е 11 градуса. Вълнението на морето ще е 3-4 бала.
 
Над планините облачността ще е променлива, над западните региони - незначителна. Ще духа сдържан, по високите и открити елементи - мощен североизточен вятър. Температурите ще се покачат и оптималната на височина 1200 метра ще е към 8, на 2000 метра към 1 градус.

 време пролет iStock/Getty Images-->
В понеделник (1 април) над Западна България ще доминира слънчево време. Над Централна и Източна ще има повече облачност, без превалявания. Вятърът ще остане североизточен, в източните региони сдържан. Температурите ще се покачат още и преобладаващите минимални ще са сред 0 и 5, оптималните - сред 18 и 23 градуса.
 
Във вторник (2 април) ще има по-значителни нараствания на облачността, на обособени места, основно в планинските региони в западната половина от страната, ще превали слаб временен дъжд.

 време пролет iStock/Getty Images
От североизток ще проникне малко по-студен въздух и дневните температури ще се намалят - оптималните в множеството региони ще са сред 15 и 20 градуса, в Североизточна България - към 10. Минимални - сред 2 и 7 градуса.

Подробна информация за времето през днешния ден и прогнозата за 10 дни напред вижте на 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР