Днес над Западна България ще бъде предимно слънчево. Над Източна

...
Днес над Западна България ще бъде предимно слънчево. Над Източна
Коментари Харесай

Времето се оправя от запад на изток, започва и леко затопляне


Днес над Западна България ще бъде най-вече слънчево. Над Източна България преди обяд облачността ще е забележителна и основно в североизточните региони към момента с валежи от дъжд. След обяд и там ще е без превалявания, а облачността последователно ще намалее. В утринните часове ще духа сдържан до мощен северозападен вятър, който до вечерта ще отслабне и ще се ориентира от север-североизток. Максималните температури ще бъдат сред 7 и 12 градуса, в София 7-8, сочи прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология.

Атмосферното налягане e близо до междинното за месеца. През деня едва ще се увеличи.

В планините ще бъде най-вече облачно, преди обяд с валежи от сняг. След обяд облачността от запад ще стартира да понижава. Ще духа сдържан до мощен северен вятър, който денем ще отслабне и ще стартира да се ориентира от запад-югозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 3 градуса, на 2000 метра - минус 4.

По Черноморието преди обяд облачността ще е забележителна, след обяд ще понижава до незначителна. По северното крайбрежие преди обяд ще превалява дъжд. Ще духа слаб до сдържан северозападен вятър. Максималните температури ще бъдат сред 9 и 11 градуса. Температурата на морската вода е 8-10. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР