Днес над Южна България облачността ще продължи да се разкъсва

...
Днес над Южна България облачността ще продължи да се разкъсва
Коментари Харесай

Слънцето ще се покаже отново, но температруите остават ниски

Днес над Южна България облачността ще продължи да се раздира и понижава, видимостта да се усъвършенства, до най-вече слънчево. В Дунавската низина и по Черноморието през по-голямата част от деня ще се задържи с ниска облачност, тук-там - с мъгли и изолирани ръмежи. Ще духа слаб, в Източна България - сдържан северозападен вятър. Максималните температури ще са най-вече сред 1° и 6°, в София - към 5°. Това демонстрират данните на Национален институт по метеорология и хидрология. 

Над планините облачността ще се раздира и понижава, след обяд до най-вече слънчево. Ще духа сдържан вятър от изток-североизток, след обяд ще стартира да се ориентира от юг. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 3°, на 2000 метра - към минус 3°.

По Черноморието ще е с ниска облачност или мъгла, на обособени места ще преръми. Към вечерта облачността ще се раздира, видимостта ще се усъвършенства. Ще духа сдържан северозападен вятър. Максималните температури ще са 4°-5°. Температурата на морската вода е 9°-11°. Вълнението на морето ще бъде 3-4 бала, след обяд ще отслабва.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР