Днес над страната ще преобладава облачно, в равнините и мъгливо

...
Днес над страната ще преобладава облачно, в равнините и мъгливо
Коментари Харесай

Днес над страната ще преобладава облачно, в равнините и мъгливо време

Днес над страната ще доминира облачно, в равнините и мъгливо време. На места ще превалява слаб дъжд, в планините над 1200 метра – слаб сняг. По-значителни ще са количествата на дъжда в планинските региони. Привечер тук-там в Предбалкана и по високите полета дъждът ще се примесва със сняг. Ще духа слаб, в Източна България – до сдържан североизточен вятър. Максималните температури ще са най-вече сред 2° и 7°, в регионите с трайна мъгла температурите ще са без значителен дневен ход.

Над планините ще бъде облачно и с превалявания най-вече от слаб сняг. Под към 1200 метра преваляванията ще са от дъжд. Ще духа сдържан югоизточен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е към 2°, на 2000 метра – минус 3°.

По Черноморието ще бъде облачно и тук-там по северното крайбрежие ще превали слаб дъжд. Преди обяд тук-там видимостта ще е понижена. Ще духа до сдържан североизточен вятър. Максималните температури ще са сред 8-10°. Температурата на морската вода е 12-13°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР