Днес над страната ще има разкъсана облачност, над Западна и

...
Днес над страната ще има разкъсана облачност, над Западна и
Коментари Харесай

Очаква ни облачно време, температурите продължават да се вдигат


Днес над страната ще има раздрана облачност, над Западна и Централна България - най-вече забележителна. Ще духа слаб, в източната половина от страната сдържан вятър от юг-югозапад. Затоплянето ще продължи. Максималните температури ще бъдат сред 9 и 14 градуса, малко по-ниски още веднъж в западните региони на Дунавската низина и Горнотракийската равнина, където ще бъде съвсем безшумно. За София - към 9, предвиждат синоптиците от Национален институт по метеорология и хидрология.

Атмосферното налягане денем ще се намали и ще бъде близо до междинното за месеца.

Над планините облачността ще е раздрана, най-вече забележителна. На обособени места ще има и слаби превалявания от сняг. Ще духа сдържан до мощен югозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 5 градуса, на 2000 метра - към минус 1.

Над Черноморието ще има раздрана, най-вече висока облачност. Ще духа сдържан югозападен вятър. Максималните температури на въздуха ще са 10-12 градуса. Температурата на морската вода е 7-8. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала, по северното крайбрежие до 4 бала.

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР