Днес над страната ще бъде предимно слънчево. Над западните райони

...
Днес над страната ще бъде предимно слънчево. Над западните райони
Коментари Харесай

Синоптиците от БАН обявиха къде ще гърми и трещи днес

Днес над страната ще бъде най-вече слънчево. Над западните региони още веднъж ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на обособени места там след обяд и по здрач ще превали и прегърми. Ще се духа слаб югоизточен вятър. Максималните температури ще са сред 26° и 31°, в София към 27°, оповестяват от Национален институт по метеорология и хидрология при Българска академия на науките.  По Черноморието ще е слънчево. Ще духа слаб югоизточен вятър. Максимални температури сред 23° и 25°. Температурата на морската вода е 19-21°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

Над планинските масиви на Източна България ще бъде най-вече слънчево, до момента в който над тези от Западна ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и тук-там по здрач ще превали и прегърми. В обособени региони преваляванията ще са интензивни и обилни по количество. Ще духа слаб юг-югозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 21°, на 2000 метра – към 14°.

Какво ще е времето по дни и часове към този момент може да видите в най-новата графа на БЛИЦ, в която ще ви осведомяваме в действително време какви са климатичните условия в страната.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР