Днес над Северна и Източна България облачността ще е значителна

...
Днес над Северна и Източна България облачността ще е значителна
Коментари Харесай

Слънчево, с температури между -6° и - 2°

Днес над Северна и Източна България облачността ще е забележителна и на обособени места към момента ще превалява слаб сняг. Предимно слънчево ще бъде над Югозападна България, а до края на деня понижение на облачността ще има над доста региони и от останалата част от страната. Ще духа слаб, в Източна България сдържан север-североизточен вятър. Максимални температури - в Северна България сред минус 6° и минус 2°, в Южна България и по крайбрежието на морето най-вече сред 0° и 5°, в София към минус 2°.

 

Над планините ще духа сдържан източен вятър, който денем ще отслабне, а вечерта ще се ориентира от югозапад и ще стартира да се усилва. Предимно слънчево ще бъде над планините от Югозападна България, като денем понижения на облачността ще има и над масивите от останалата част на страната. Ще бъде съвсем без дъжд. Максималната температура на височина 1200 метра към минус 2°, на 2000 метра – към минус 6°.

Над Черноморието ще бъде най-вече облачно с валежи от слаб сняг, по южното крайбрежие дъжд и сняг. Ще духа сдържан и мощен северен вятър. Максимални температури сред 0° и 5°. Температурата на морската вода е 11°. Вълнението на морето ще бъде 3-4 бала.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР