Днес над Северна България и по Черноморието ще преобладава облачно

...
Коментари Харесай

Облаци на север, слънце на юг |

Днес над Северна България и по Черноморието ще доминира облачно и мъгливо време, на обособени места ще превали слаб сняг, демонстрира прогнозата за времето на Национален институт по метеорология и хидрология.

Над по-голямата част от Южна България ще доминира слънчево време, преди обяд над югозападните региони ще има забележителна облачност, само че до обяд ще намалее. В Източна България ще духа слаб североизточен, в Дунавската низина - източен вятър. Максималните температури ще са от минус 1-2° тук-там в северните до 8-10° в крайните югозападни региони.

Над планините ще доминира слънчево време. След обяд от запад ще стартира нарастване на високата облачност. Ще духа слаб до сдържан вятър от запад-югозапад. Максималната температура на 1200 метра ще е към 3°, на 2000 метра – към минус 3°.

Над Черноморието ще доминира облачно време и на обособени места в северните региони ще превали слаб сняг. Над южните региони след обяд ще има и разкъсвания на облачността. Ще духа до сдържан североизточен вятър. Максимални температури сред 3° и 6°. Температурата на морската вода е 11-13°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР