Днес над по-голямата част от страната ще преобладава слънчево време,

...
Днес над по-голямата част от страната ще преобладава слънчево време,
Коментари Харесай

Днес над по-голямата част от страната ще преобладава слънчево време

Днес над по-голямата част от страната ще доминира слънчево време, само че още преди обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност. Ще има краткотрайни превалявания от дъжд, съпроводени с гръмотевици, на повече места и по-интензивни в Южна България, по старопланинското било и в Предбалкана. До среднощ преваляванията ще спрат и облачността ще се раздра и намалее. Ще духа слаб до сдържан североизточен вятър. Максималните температури в множеството региони ще са сред 28° и 33°.

 

Над планините ще се развива купесто-дъждовна облачност, ще има краткотрайни превалявания, тук-там, основно в Стара планина, Родопите и Странджа, интензивни и с гръмотевични стихии. Ще духа сдържан до мощен североизточен вятър. Максимална температура на 1200 метра към 21°, на 2000 метра – към 13°.

По Черноморието ще доминира слънчево време. Около и след обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност, ще има превалявания от дъжд, съпроводени с гръмотевици. Повече ще са преваляванията по южното крайбрежие. Ще духа до сдържан североизточен вятърк. Максимални температури 28°-30°. Температурата на морската вода е 26-27°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР