Днес над по-голямата част от страната ще е преобладава слънчево

...
Днес над по-голямата част от страната ще е преобладава слънчево
Коментари Харесай

Очаква ни слънчево време с краткотрайни валежи

Днес над по-голямата част от страната ще е доминира слънчево време. Ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и основно след обяд ще има краткотрайни превалявания от дъжд с гръмотевици. Ще има условия за градушки, оповестяват от Национален институт по метеорология и хидрология.
Вятърът ще отслабне, ще е до сдържан от север-северозапад. Дневните температури едва ще се намалят и в множеството места ще бъдат сред 18 и 23 градуса.
Над планините преди обяд ще доминира слънчево време. След обяд още веднъж ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и ще има краткотрайни превалявания от дъжд с гръмотевици, по най-високите елементи на Рила и Пирин - сняг.
Силният северозападен вятър ще отслабне и денем ще е до сдържан. Максималната температура на височина 1 200 метра ще е към 12 градуса, на 2 000 метра - към 5 градуса.
Над Черноморието преди обяд облачността ще е забележителна, само че бързо ще се раздра и намалее. Ще духа сдържан северен вятър, който след обяд ще отслабне и ще се ориентира от югоизток. Максималните температури на въздуха ще бъдат 18 - 23 градуса.
Температурата на морската вода е 17 - 19 градуса. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР