Днес над по-голямата част от страната ще е облачно и

...
Днес над по-голямата част от страната ще е облачно и
Коментари Харесай

Днес над по-голямата част от страната ще е облачно и дъждовно

Днес над по-голямата част от страната ще е облачно и дъждовно. На места в централните и източните региони от Южна България количествата ще са сред 40 и 60 л/кв.м, ще има гръмотевици, краткотрайно увеличаване напразно и градушки. През деня вятърът в цялата страна ще се ориентира от северозапад, ще е до сдържан и с него ще нахлува студен въздух. Температурите ще се намалят и оптималните ще са най-вече сред 20° и 25°.

В планините ще бъде облачно, прохладно и дъждовно. На доста места ще има гръмотевични стихии, а в масивите от Централна и Източна България количествата ще са обилни. Ще духа сдържан и мощен северозападен вятър и с него ще нахлува леден въздух. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 15°, на 2000 метра - към 8°.

По Черноморието ще е най-вече облачно с превалявания от дъжд. На места по южното крайбрежие преваляванията ще са краткотрайно интензивни и съпроводени с гръмотевици. Ще духа до сдържан вятър от юг-югоизток, който до вечерта ще се ориентира от запад-северозапад. Максималните температури ще са 22°-24°, малко по-ниски от температурата на морската вода. Вълнението на морето ще е към 2 бала.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР