Днес над по-голямата част от страната ще бъде слънчево и

...
Днес над по-голямата част от страната ще бъде слънчево и
Коментари Харесай

Златна есен с температури до 27 градуса и днес

Днес над по-голямата част от страната ще бъде слънчево и съвсем безшумно. До обяд на доста места в Източна България ще има ниска слоеста облачност или мъгла. Ще остане топло с оптимални температури сред 22 и 27 градуса, в София - към 25 градуса.
На доста места по Черноморието преди обяд ще има ниска слоеста облачност или мъгла. След обяд ще бъде слънчево. Ще духа слаб вятър от изток-югоизток. Максималните температури ще бъдат сред 19 и 21 градуса. Температурата на морската вода е 19-20 градуса. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.
Над планините ще бъде слънчево. Ще духа слаб вятър от юг-югозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 20 градуса, на 2000 метра - към 12 градуса.
В четвъртък и петък ще остане топло за интервала, в множеството региони - и най-вече слънчево, тук-там в низините в източната половина от страната и по поречието на Дунав, в часовете след среднощ и преди обяд, ще има ниска облачност или мъгла, от които ще преръмява. Ще бъде съвсем безшумно.
Преобладаващите оптимални температури ще са сред 21 и 26 градуса, в регионите, където ниската облачност или мъглата ще се задържат по-дълго - до към 20 градуса. Минималните в множеството места ще са сред 7 и 12 градуса.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР