Днес над по-голямата част от страната ще бъде предимно слънчево.

...
Днес над по-голямата част от страната ще бъде предимно слънчево.
Коментари Харесай

Слънчева неделя

Днес над по-голямата част от страната ще бъде най-вече слънчево. По-значителна облачност ще има над Източна България, а след обяд и над планинските региони, само че единствено на обособени места ще превали. Ще духа слаб до сдържан вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са най-вече сред 29° и 34°.

Днес над планините ще бъде най-вече слънчево, преди обяд над Родопите и над масивите от Източна България с по-значителна облачност. След обяд ще има купеста облачност, само че единствено на обособени места ще превали. Ще духа слаб до сдържан вятър от изток-югоизток, по високите елементи от запад-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде 22°, на 2000 метра - към 16°.

Преди обяд над Черноморието облачността ще е забележителна и на обособени места ще превали. След обяд облачността ще намалее до най-вече слънчево. Ще духа слаб до сдържан вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са 27°-30°. Температурата на морската вода е 27°-28°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР