Днес над източната половина от страната ще се задържи предимно

...
Днес над източната половина от страната ще се задържи предимно
Коментари Харесай

Облачно и ветровито време ни очаква днес, на места ще има и валежи от сняг

Днес над източната половина от страната ще се задържи най-вече облачно, тук-там със слаби превалявания сняг. В Западна България ще е без превалявания, със обилни тук-там и облачността ще се раздра и намалее. Ще продължи да духа до сдържан северозападен, в Източна България мощен северен вятър. Остават изискванията за виелици и навявания. Преобладаващите оптимални температури ще бъдат сред минус 4° и 1°, в София – към минус 3°. Това заяви за Агенция " Фокус " дежурният синоптик Красимир Стоев от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ) .

Над Черноморието ще бъде облачно с валежи от сняг. Ще духа мощен северен вятър и ще има виелици. Максимални температури: сред 0° и 2°. Температурата на морската вода е 7°-8°. Вълнението на морето ще бъде 4-5 бала.

Над планините ще бъде най-вече облачно и мъгливо. На меса ще превалява слаб сняг. Ще духа сдържан и мощен североизточен вятър. Остават изискванията за виелици и навявания. Максимална температура на височина 1200 метра - към минус 8°, на 2000 метра - към минус 15°.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР