Днес над България ще е предимно слънчево. След обяд ще

...
Днес над България ще е предимно слънчево. След обяд ще
Коментари Харесай

Септември продължава да бъде топъл и слънчев, поне засега

Днес над България ще е най-вече слънчево. След обяд ще има краткотрайни нараствания на облачността, само че ще е съвсем без превалявания . Ще духа слаб до сдържан вятър от изток-североизток. Максималните температури ще бъдат сред 25 и 30 градуса , а в София - към 26 градуса.

Над Черноморието ще се задържи най-вече слънчево. Ще духа до сдържан вятър от изток-североизток. Максималните температури на въздуха ще бъдат сред 25 и 26 градуса. Температурата на морската вода е 24-25 градуса. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.
 
 iStock/Getty Images

Над планините ще бъде най-вече слънчево, след обяд с краткотрайни нараствания на облачността, само че ще е съвсем без превалявания. Ще духа сдържан, по високите и открити елементи - до мощен вятър от изток-североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 20 градуса, на 2000 метра - 13 градуса.

И през идващите дни ще доминира слънчево време, с краткотрайни нараствания на облачността, само че съвсем без превалявания . Ще продължи да духа слаб до сдържан вятър от изток-североизток. Ще остане топло за интервала.-->

Подробна информация за времето през днешния ден и прогнозата за 10 дни напред вижте на 
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР