Днес над България ще е предимно слънчево. След обяд, главно

...
Днес над България ще е предимно слънчево. След обяд, главно
Коментари Харесай

Слънце пробива облаците

Днес над България ще е най-вече слънчево. След обяд, основно над източните и планинските региони от страната, още веднъж ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и тук-там там ще превали и прегърми. Ще духа сдържан до мощен стремителен западен вятър. Максималните температури ще са най-вече сред 22° и 27°.

Това оповестяват от Национален институт по метеорология и хидрология.

Преди обяд в планините ще е най-вече слънчево, само че прохладно. Ще духа сдържан, по високите и открити елементи - мощен вятър от запад-северозапад. След обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на доста места ще превали и прегърми. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 15°, на 2000 метра - към 10°.

Преди обяд над Черноморието ще бъде най-вече слънчево, само че след пладне ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и ще има превалявания, по северното крайбрежи - съпроводени с гръмотевици. Ще духа сдържан до мощен стремителен западен вятър. Максималните температури ще са сред 20° и 23°. Вълнението на морето ще е 1 - 2 бала. Температурата на морската вода е 16° - 20°.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР