Днес, на пресконференция  коалиция от 6 десни и дясноцентристки партии

...
Днес, на пресконференция  коалиция от 6 десни и дясноцентристки партии
Коментари Харесай

Коалиция от 6 партии ще подкрепи Елеонора Николова за кмет на Русе

Днес, на пресконференция  коалиция от 6 десни и дясноцентристки партии припознаха за собствен претендент за градоначалник на Русе Елеонора Николова.
Коалицията включва: Съюз на демократичните сили, ДБГ (Движение България на гражданите), ССД (Съюз на свободните демократи), Разузнавателна служба на ФРГ (Българска нова демокрация) и Движение 21. Кандидатурата е подкрепена и от гражданската самодейност „ Единение “ на учените Георги Марков и Стефан Воденичаров.
Елеонора Николова показа, че дълго и мъчно е взела решението да се кандидатира, само че може и знае по какъв начин се управлява в полза на жителите. „ Желанието ми е Русе да стане град на свободния предприемачески дух. Трябва да се върне вярата “, сподели Елеонора Николова. Това ще способства до възстановяване на изискванията за бизнес в града и до повишение благосъстоянието на жителите.
„ Всички компании ще имат еднакъв старт и бизнесът ще има свободни рамки, с цел да развива самодейностите и концепциите си, а не, както до момента, публичните поръчки да се разпределят сред избран кръг от компании “, добави Николова. Тя ще е лидер на листата за общински съветници.
Председателят на Съюз на демократичните сили Румен Христов сподели: „ Елеонора Николова постоянно е била обвързвана с десницата и по тази причина заставаме без съмнение зад нейната кандидатура тук “. Съюз на демократичните сили ще поддържа кметовете, издигнати от ГЕРБ в Сливо поле, Иваново, Борово и Ценово. В останалите общински центрове партията евентуално ще издигне лични претенденти, като в Две могили сигурен е Драгомир Дамянов.
Междувременно стана ясно, че зам.- кметът по „ Хуманитарни действия “ Иван Григоров е подал заявление и напуща ГЕРБ, а идната дестинация е Съюз на демократичните сили, в която ще бъде в челото на листата на общинските съветници за локалния избор.
Припомняме, че Иван Григоров е измежду учредителите на ГЕРБ в Русе и бе дълги години ръководител на предизборния щаб на партията, само че изпадна в недружелюбност откакто изрази
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР