Днес на площада се решава бъдещето на България – не

...
Днес на площада се решава бъдещето на България – не
Коментари Харесай

Радев: Днес на площада се решава бъдещето на България – не във „Фейсбук“, не на масата, а тук

Днес на площада се взема решение бъдещето на България – не във „ фейсбук “, не на масата, а точно тук! С нашето наличие през днешния ден гласуваме за бъдещето на България! Това съобщи президентът Румен Радев, който за втори следващ ден слезе при протестиращите в поддръжка на президентската институция.
Нов митинг пред президентството против държавното управление Те не са удовлетворени от метода си на живот и не поддържат политиката, която се води сега
„ Няма да повторим грешките от 2013 година, няма да се разделяме на леви и десни, на сини и червени, на русофили и русофоби, американофили и американофоби, еврофили и еврофоби. Няма да се разделяме на българи и турци – както някои в своето изтощение се пробват още веднъж да разиграват етническата карта. Няма да го допуснем, тъй като имаме ясно кредо – независимост, правда, правдивост за всеки един в България. Не сме тук, тъй като сме идентични, тук сме, с цел да защитим свободата си! “, акцентира Радев.



Тук сме, с цел да защитим българската природа и бъдещето на родината и бъдещето на родината, която е наш дом, в която желаят да се върнат милиони българи. България не е бащиния на автократа или благосъстоятелност на олигарсите, акцентира президентът.
Симпатизанти на ГЕРБ се събират за протест в отбрана на държавното управление в София Демонстрацията би трябвало да стартира в 19:00 ч. пред постройката на Министерски съвет
„ В идващите дни мафията ще се е ерес, ще очерня водачите на митинга, ще внушава, че сте платени. Ще провежда бутафорни контрапротести и провокации. Платените митинги са там, където са рейсовете. Не бъдете никога нападателни към нашите братя и сестри – те са там от насила и от боязън. Нека да им помогнем да се освободят от страха и принудата, уверен съм, че те ще го създадат скоро “, прикани президентът.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР