Днес, на официална пресконференция в София, бе обявено учредяването на

...
Днес, на официална пресконференция в София, бе обявено учредяването на
Коментари Харесай

Ново политическо обединение в дясно


Днес, на публична конференция в София, бе оповестено учредяването на " Демократична България – Обединение " (ДБО), в което влизат партиите Политическа партия " Движение Да България ", Политическа партия " Демократи за мощна България " и Политическа партия " Зелените ", както и специалисти от Политическа партия " ДЕОС ". Събитието бе намерено от водачите на трите празненство, които се обърнаха към аудиторията да споделят каква е основата на новото обединяване, задачите които то си е сложило и посоката, в която ще се развива отсега нататък.

Христо Иванов, ръководител на Политическа партия " Движение Да България " показа, че " Със схващане за уроците, които би трябвало да извлечем, заставаме през днешния ден дружно, с цел да спечелим войната за концепциите, да заразим хората с най-силния вирус - концепцията за по-добра бъдеще. " Той добави, че " Новата политическа мощ стартира да дава управнически други възможности. Събираме се, с цел да се възползваме мъдро от опциите на четвъртата софтуерна гражданска война и да избегнем рисковете, свързани с нея. За да укрепим държавността си тъй че да имаме институции, гарантиращи правов ред, правдивост и сигурност. Нарекохме се просто Демократична България като това, което ни събира - фантазията за една свободна и развита България, която всички знаем че заслужаваме и можем да имаме! "

Атанас Атанасов, ръководител на Политическа партия " Демократи за мощна България " показа, че " Какво значи " Демократична България” - българска парламентарна република с работещи институции. Днес в по този начин наречените " български институции’’ няма нито един човек, който да отбрани нашия европейски избор, по тази причина преди всичко сътворяваме политическа опция, която да не допусне изваждането на България от Европейски Съюз и НАТО. Защото ръководещите за следващ път потвърждават, че доста обичат европейските пари, само че не обичат европейските правила. Борисов най-сетне съумя, в този си мандат, да събере в една коалиция по този начин наречените " патриоти’’ и политическия представител на турското малцинство. Днес дружно ръководят двата политически " антипода създаде” ни от Държавна сигурност. 10 години ни ръководят хора, които претендират да са най-хубавите специалисти в региона на сигурността - Борисов и Цветанов, а българските жители не се усещат сигурни нито в дома си, нито на улицата, нито на работните си места. Системата за сигурност е тежко демотивирана и главно се занимава да прикрива закононарушенията на ръководещите, вместо да ги разкрива. ГЕРБ и Българска социалистическа партия не са политически съперници, те са двете страни на една монета и взаимно се подкрепят за надъхване и заблуждаване на електоратите си. "
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР