Днес на много места в равнините ще има мъгла или

...
Днес на много места в равнините ще има мъгла или
Коментари Харесай

Ето какво ще е времето днес

Днес на доста места в равнините ще има мъгла или ниска облачност, а над планинските региони ще бъде най-вече слънчево. Ще духа слаб североизточен вятър. Максималните температури ще бъдат сред 8° и 13°. Вечерта от запад облачността ще стартира да се усилва и вплътнява.
Атмосферното налягане е по-високо от междинното за месеца - едва ще се намали. По Черноморието преди обяд ще има мъгла или ниска облачност, а след обяд ще настава усъвършенстване на видимостта и скъсване на облачността. Ще духа слаб вятър от североизток. Максимални температури на въздуха: 8°-10°. Температурата на морската вода е 5-8°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.
Над планините ще бъде най-вече слънчево. Вечерта от запад ще стартира заоблачаване. Ще духа слаб, по билата сдържан северозападен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра към 4°, на 2000 метра - към минус 1°.
В неделя по-късно денем от север ще стартират валежи, най-вече от дъжд, в планините и планинските региони - от сняг. На повече места ще са валежите в Северна България, до момента в който в Южна ще са единствено на обособени места, а и температурите в Югозападна България ще доближат 12°-13°, в останалата част от страната оптимални - сред 5° и 10°. През нощта против понеделник от северозапад ще проникне малко по-студен въздух.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР