Днес, на 2 август, след като изпратихме юли месец с

...
Днес, на 2 август, след като изпратихме юли месец с
Коментари Харесай

„Интернет общество – България” с разговор за тревожната обстановка с COVID-19

Днес, на 2 август, откакто изпратихме юли месец с рекордна смъртност от COVID-19 – над 150 жертви единствено за последните 31 дни, „ Интернет общество – България” провежда диалог за тревожната епидемиологична конюнктура в страната.

На интернет страницата на организацията във фейсбук о т 21.00 часа ще може да наблюдавате онлайн диалога сред двама души, които не са типичните анализатори по тематиката – микробиолози или епидемиолози. Това са Петър Велков - специалист по ръководство на рецесии, координатор на COVID-19 доброволците към Военномедицинска академия и Столичната Районна здравна ревизия и доктор Лъчезар Томов - академик и учител по осведомителни технологии и математика в Нов български университет и ЧОУ „ Томас Едисън”.

Двамата са подготвени да дават отговор на въпроси, които може да напишете на интернет страницата - „ Среща-разговор за COVID-19 и България”.

Модератори на срещата ще бъдат Христофор Караджов, който е публицист и учител във Факултета по публицистика и връзки в Калифорнийския щатски университет, и Георги Киров – член на Управителния съвет на „ Интернет общество – България”.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР