Днес Мото Пфое- официален вносител на марката Ford в България, и

...
Днес Мото Пфое- официален вносител на
марката Ford в България, и
Коментари Харесай

Мото Пфое и СБА със специално подготвен учебен Ford Fiesta

Днес Мото Пфое- формален вносител на марката Ford в България, и СБА представиха специално квалифициран образователен автомобил Fiesta, който ще бъде употребен за нуждите на обучителните стратегии на Съюза на българските автомобилисти.

Представянето на автомобила е част от партньорството сред двете организации, което цели повишението на безопасността по пътищата посредством по-добра подготовка на водачите и потреблението на моделни, сигурни, безвредни и екологични автомобили.

"Със СБА работим съвсем от създаването на Мото Пфое. Правили сме доста проекти заедно и автомобилът, който представяме днес е следващия взаимен план ", коментира по време на събитието Даниел Владев, бранд управител на Ford за България. "Ние държим извънредно на пътната безопасност и в този съответен случай, когато тя касае младите водачи, при техния първи допир с автомобила. Знаете, нашият пазар е доминиран от морално и физически остаряли коли на 15-20 години и ние считаме, че сигурността е особено значима за младите водачи. Изключително значимо е те да ползват съвременни, екологични и безопасни автомобили. Точно подобен автомобил е този Ford Fiesta, който виждате пред вас ".

"За да разтеглим тази взаимна акция, в Мото Пфое подготвихме специална програма за автомобилни школи, които искат да показват на своите курсисти наистина съвременни и безвредни коли. Тази стратегия е ориентирана към Ford Fiesta, изцяло новият Ford Focus, какот и нашият бестеселър при SUV моделите Kuga. Тези автомобили се оферират при специален петгодишен лизинг с облекчени месечни плащания, които започват от 230 лв. с ДДС на месец ", добави Даниел Владев.

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР