Днес Мото-Пфое, официален вносител на Ford, Volvo, Jaguar и Land Rover

...
Днес Мото-Пфое, официален вносител на Ford,
Volvo, Jaguar и Land Rover
Коментари Харесай

Приключи шестото издание на благотворителната инициатива #steniskanabala на Мото-Пфое

Днес Мото-Пфое, формален вносител на Ford, Volvo, Jaguar и Land Rover в България, който е част и от интернационалния колос SUMITOMO CORPORATION, анонсира подбробностите за приключилото шесто издание на благотворителната си инициатива #steniskanabala.

По традиция, се организира в сътрудничество с Български червен кръст и DHL и по време на събитието присъстваха управителят на Мото-Пфое Масухиро Ояма, Пепа Недялкова (директор на столична организация на БЧК) и Румен Иванов (управител на DHL Експрес България).

"Бих желал да благодаря на донорите, които вършат допустимо да се случва това събитие- всички които подариха единични суми, абитюрентите, корпоративните дарители и несъмнено сътрудниците, с които работим ", сподели Масухиро Ояма. "Мото-Пфое част от световната Сумитомо Корпорация, където всички поделения се грижат за локалните обществени дела, които заслужават да бъдат подкрепяни. Като част от това огромно общество, Мото-Пфое в България има също по този начин своята огромна роля за обществена отговорност, която предоставя пред обществото ".

"Бих желал да благодаря от сърце, че шеста поредна година DHL има удоволствието и превилегията да бъде логистичен сътрудник на тази прекрасна инициатива. Материалното е изключително важно тогава, когато става въпрос да помогнем на деца в неравностойно положение, които нямат еднакъв достъп до образованието ", показа Румен Иванов, като коменитра, че доставените за тазгодишната самодейност тениски са били над 2000, като те са били предопределени за дарители в над 40 обитаеми места.



"От 23 години Мото-Пфое има ангажираността към абитюренти без родители. Последните 6 от тях са #steniskanabala, кампанията която сплотява младите хора да подкрепят свои връстници в неравностойно състояние, като отидат на бала си с тениска, а не с ненужно скъпи дрехи ", сподели Светла Василева от Мото-Пфое ЕООД. "Ние от своя страна координираме тази активност. Имаме сайт steniskanabalaл.bg, на който се събират тези дарения от самостоятелните донори. Това, което би трябвало да кажем, че е нашата кауза въодушевява от ден на ден и повече хора и това е извънредно прелестно ".



През миналата година, индивидуални дарения към #steniskanabala са създали 2241 човека, като събраните средства са 49 292 лева, а от корпоративни донори са набавени още 45 500 лв.. "Добрата вест, е че абитюрентите към този момент събират по-голяма сума в сравнение с корпоративните и ние го считаме за огромен триумф ", сподели Светла ВАсилева.

Със събрани от предходни издания на инициативата 6000 лв., общият фонд на #steniskanabala 2019 e 100 792 лв.. Това дава възможност на уредниците да раздадат 45 еднократни стипендии по 2000 лева на първокурсници, които са завършили с випуск 2019

За искащите да продължат да подпомагат инициативата на Мото-Пфое, сега от компанията приготвят Винтидж Колекция на тениски от предишни издания на #steniskanabala, която в напълно скоро време ще бъде качена на уеб страницата на самодейността.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР