Днес можете да я посетите до 17 часа, а на

...
Днес можете да я посетите до 17 часа, а на
Коментари Харесай

Запознайте се с палитрата от интересни специалности в бургаските училища – днес и утре в БСУ

Днес можете да я посетите до 17 часа, а на 11 – от 9,00 ч. до 15,30 ч.

Бъдещите гимназисти и техните родители могат да се осведомят за специалностите, които оферират бургаските учебни заведения, на Панорамата на междинното обучение. Тя е проведена от Регионално ръководство на образованието в Бургас и Бургаския свободен университет.

Днес можете да я посетите до 17 часа, а на 11 – от 9,00 ч. до 15,30 ч. Форумът бе открит от ректора на БСУ проф. Милен Балтов, Лиляна Иванова от РУО-Бургас, Светлозар Петров от JobTiger.
 Ректорът на БСУ проф. Милен Балтов (вляво) и Светлозар Петров от JobTiger
Усмихнатите възпитаници, учители и шефове през днешния ден показаха доста забавни специалности, в които могат да се запишат кандидат-гимназистите. Сред тях са „ Екскурзоводско обслужване “, „ Рекламна графика “, „ Компютърна анимация “, „ Моден дизайн “, „ Кинезитерапевт “, „ Дентален помощник “, в една от гимназиите се учи даже китайски език и ползата е значителен, запознахме се и със специалности, свързани с криминалистиката и правосъдната администрация, както и с развиването на СПА-дейностите в страната, имаше готвачи, музиканти и доста забавни профили, които можете да откриете на едно място през днешния ден и на следващия ден в БСУ.



Бъдещи гимназисти и техните родители, информирайте се и Вие за профилите, специалностите и специалностите, които оферират бургаските гимназии и междинни учебни заведения, за новостите в професионалното образование, както и за потребностите на бизнеса в района.

Чрез презентации, осведомителни материали, планове, произведения от практическото образование, настоящи макети, демонстрации и други ще бъдат показани профилите, специалностите и специалностите, по които ще се прави образованието в учебните заведения в град Бургас през образователната 2023/2024 година, както и новостите в професионалното обучение.

„ Точно преди 10 години на 11 май се получи покана да сме домакини на форума. Тази година сме го обогатили с Кариерна борса със студентите по педагогика и по стопанска система, в концепцията те да срещнат тук бъдещите си работодатели. Щандовете на учебните заведения с изключение на доста новаторски и шарени, а денят е трогателен “, сподели проф. Милен Балтов, ректор на БСУ пред Флагман.бг.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР