„Днес мои гости в Русе са президентите на Австрия и

...
„Днес мои гости в Русе са президентите на Австрия и
Коментари Харесай

Радев: Няма да коментирам тв изявите на премиера, те не са в моя дневен ред!

„ Днес мои посетители в Русе са президентите на Австрия и Румъния, с цел да обсъждаме европейския дневен ред. Срещам се със студенти и кметове от крайдунавски градове, в това число и румънски. Това е моят дневен ред и в него аз няма разясня телевизионните изяви на премиера ".

Това съобщи в Русе президентът Румен Радев, помолен да разяснява думите на премиера Бойко Борисов, че престрелките сред институциите идват от президентството, съобщи Агенция " Фокус ".

" Преди 30 години русенските майки стачкуваха против една екологична злополука и това даде началото на измененията. Днес други русенски майки стачкуват против една обществена злополука и аз мощно се надявам държавното управление да ги чуе ", сподели пред публицисти в президентът, разяснявайки мирния митинг на майките на деца с увреждания, които упорстват за самостоятелна оценка за помощни средства и по-достъпната архитектурна среда.

Радев уточни още, че със своите сътрудници е имал ползотворни и градивни диалози. Европейски Съюз е изправен пред доста провокации - стопански, политически, военни, културни.

" Зададохме и доста въпроси - накъде отива Европа, отстояваме ли задоволително нашата сигурност, какво е бъдещето на Западните Балкани, готовността ни за деяние и обезвреждане на терористични офанзиви. В тази комплицирана среда можем да бъдем сполучливи, в случай че имаме ясни цели и дълготрайна визия ", сподели още президентът Радев.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР