Днес моделката не се нуждае от представяне, тъй като е

...
Днес моделката не се нуждае от представяне, тъй като е
Коментари Харесай

Катрин Вачева: Участието ми в „Мис Силикон“ беше съпроводено с голям скандал

Днес моделката не се нуждае от показване, защото е едно от най-популярните лица в медийното пространство. Тя има запаметяващи се участия в редица телевизионни риалита. Преди седмица Вачева дефилира на сцената на Sofia Fashion Weeк.

Ето какво показа Катрин за присъединяване си в първото издание на Мис Силикон, както и какви са упованията й за короната на „ Мис Силикон на десетилетието ". Конкурсът ще се организира на 20 април, петък в Планета Клуб, София.

Катрин, спомняш ли си за какво се яви на Мис Силикон преди 10 години?

Колко надалеч във времето ме връщате, в далечната 2009-а година.Това беше първият конкурс Мис Силикон. Буквално участвах на смешка. Първоначално отидох, с цел да оказвам помощ за състезанието, само че по време на организацията, шефката на „ Мис Силикон “ и към този момент близо 12 години моя другарка, Мариана Маринова стартира да ме уговаря да взема присъединяване и по този начин склоних, а и таман си бях направила промяна на бюста и както се споделя, състезанието бе добър мотив да се изфукам.

Очакваше ли тогава да си измежду победителките?

Честно ли? Ами да, несъмнено че чаках! Въпреки, че тогава стана скандал, че моето второ място трябвало да бъде първо, имаше сверяване от протоколите на журито, само че въпреки и втора, някак във времето все едно бях първа.

С какво мислиш, че превъзхождаше другите девойки?

Превъзхождах ги най-много с верни пропорции! Повечето или бяха слаби с доста огромни гърди или пълнички, или не доста високи и някак гърдите им " стърчаха " напред, или пък бяха прекалили с устните! А аз просто си бях с естествен за моята височина бюст, който несъмнено стоеше красиво на тялото ми! Освен това бях в ужасно въодушевление и много се раздадох като танци и държание в кръга за самостоятелното показване на всяка една от нас пред публиката!


Какво ти донесе тази тила?

Донесе ми доста медийна известност и известност в обществото за доста къс интервал от време, доста нови контакти и другарства! Във времето една част от участничките в състезанието останахме в фамилията на „ Мис Силикон “ и оказваме помощ кой с каквото може като организация, журиране, стайлинг, медийно разпространяване, водене на състезанието всяка година и по този начин създадохме и доста трайни другарства във времето, и хубавото е, че си оказваме помощ една на друга и отвън състезанието „ Мис Силикон “, който ни събра.

Очакваш ли в този момент на 20 април да станеш „ Мис Силикон на десетилетието "

Не чакам, тъй като не се състезавам с приятелки!:) Но в случай че бъда удостоена с този приз за мен ще бъде чест и наслаждение!
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР