Днес младежкият ни национален отбор гостува на Русия в поредната

...
Днес младежкият ни национален отбор гостува на Русия в поредната
Коментари Харесай

Гостуването на Русия е ключово за младите лъвчета

Днес младежкият ни народен тим гостува на Русия в следващата си евроквалификация. През есента съставът на Александър Димитров изигра 5 мача, от които събра 8 точки и заема трето място в група 5. Компания на нашите вършат мощните отбори на Русия, Полша и Сърбия, както и непретенциозните Естония и Латвия. До момента отпред са руснаците с 14 точки. При триумф тази вечер, тимът на Михаил Галактионов ще се трансформира в главен любимец за първата позиция. Нашите пък се нуждаят най-малко от тъждество, с цел да останат с шансове за второто място, даващо право на бараж.

Преди година двата отбора приключиха 0:0 на стадион " Славия " в мач, в който си пролича, че младите " лъвчета " имат сили да се опълчват на любимеца в групата. Сега съставът ни ще е без Мартин Минчев и Иван Турицов, само че все пак селекционерът разполага с качествени футболисти. На вратата ще е Даниел Наумов, а центраална двойка бранители ще са братята Андреа и Петко Христови. Валентин Антов, Илия Юруков и Асен Чандъров ще играят в средата на терена, а в предни позиции ще се разчита на Тонислав Йорданов, Стаанислав Иванов и Калоян Кръстев.

Домакините също имат кадрови проблеми, свързани с травмата на голмайстора Фьодор Чалов. Руснаците са най-силни в халфовата линия, където се чака да стартират Наил Умяров, Иван Обляков и изгряващата звезда на ЦСКА (Москва) Константин Кучаев. Под рамката ще застане титулярният пазач на Краснодар Матвей Сафонов, а неговият съотборник Магомед-Шапи Сулейманов ще води нападението.

В другите мачове от нашата група Естония ще посрещне Полша, а Латвия ще е хазаин на идващия ни противник Сърбия.

Квалификации за Екологичен потенциал, група 5:

РУСИЯ U21 - БЪЛГАРИЯ U21

Вероятни сформира:

РУСИЯ (4-3-3): Сафонов; Расказов, Дивеев, Евгениев, Калугин; Умяров, Кучаев, Обляков; Ломовицкий, Глушенков; Сулейманов
Селекционер: М. Галактионов
БЪЛГАРИЯ (4-3-3): Наумов; Найденов, А. Христов, П. Христов, Лясков; Юруков, Антов, Чандъров; К. Кръстев, Т. Йорданов, С. Иванов
Селекционер: А. Димитров

СЪДИЯ: А. Кардашлер (Турция)
СТАДИОН: " Арена Химки "
НАЧАЛО: 19:00 часа

Класиране в групата:
1. Русия 14 т.
2. Полша 10 т.
3. България 8 т.
4. Сърбия 7 т.
5. Естония 3 т.
6. Латвия 2 т.

В идващия кръг (8 септември):

17:00 ч.: Латвия - Естония
19:00 ч.: Полша - Русия
21:00 ч.: Сърбия - България
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР