Днес министърът на образованието и науката Красимир Вълчев посети Средно

...
Днес министърът на образованието и науката Красимир Вълчев посети Средно
Коментари Харесай

Министърът на образованието посети СУ Христо Ботев във Враца

Днес министърът на образованието и науката Красимир Вълчев посети Средно учебно заведение „ Христо Ботев “ във Враца.
Посрещнат от въодушевените ботевци, Вълчев наблюдава за малко провеждането на „ класна стая навън “ от начален стадий, а по-късно прегледа модерната материално-техническа база на учебното заведение.
Кулминацията на визитата на министъра бе разглеждането на към този момент построената виртуална STEM лаборатория по биология, анатомия и здравно обучение, където бъдещите биолози демонстрираха образование посредством новото дидактическо средство - холограмни репрезентации.
В знак на благодарност и почитание за приноса в развиването на учебното заведение и с голяма признателност за доверието към нас в оказана поддръжка за построяването на виртуална STEM лабораторията по биология, анатомия и здравно обучение – една сбъдната за нас фантазия, от името на управлението и учителския колектив на Красимир Вълчев бе връчен почетния плакет на учебното заведение.
"Благодарни сме, че с построяването на лабораторията се приключи цикълът от кабинети за образование по профилиращи предмети, а от идната образователна година и по някои предмети от професионалната подготовка по специалностите: „ Извършване на термални процедури в балнеологични и възстановителни центрове “ и „ Асистент на доктор по дентална медицина “, споделиха от школото.
Министър Вълчев се срещна с летописната книга - библиографска необичайност, в която продължава да се написа историята и до през днешния ден. По традиция министъра се вписа в почетната книга на учебното заведение. Наша отговорност е да осъществим посланието му.
Министър Вълчев бе съпроводен от народния представител Красимир Богданов, регионалния шеф Малина Николова, зам.-кмета Петя Долапчиева, началника на РУО Галина Евденова и началника на отдел „ Образование и просвета “ към община Враца Стела Димитрова.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР